De Meyer stuurde dit bericht op 29-01-2017
Voor de derde keer was de groep "Zakdoek" bij ons te gast naar aanleiding van de nieuwjaarsreceptie voor onze leden. Het werd opnieuw een schitterende avond met veel enthousiasme en ambiance. Deze vier steengoede muzikanten slagen er telkens weer in om het publiek te betrekken bij hun optreden dat vol humor steekt. Een echte aanrader voor alle verenigingen die iets te vieren hebben. Hopelijk tot een volgende keer!!

Verschaeren stuurde dit bericht op 11-01-2017
De nieuwjaarsbijeenkomst 2017 van onze club werd op een muzikale, ondeugende en zeer entertainende manier opgeluisterd door de zeer talentvolle en enthousiaste muzikanten van Zakdoek. Een onbetwiste aanrader voor wie een samenkomst met plezier, genieten en tegelijk allure wil opluisteren.

thyssen stuurde dit bericht op 21-12-2016
De mensen van SAMANA hebben een onvergetelijke namiddag beleefd. ZAKDOEK getuigt van superieur talent. Voor herhaling vatbaar.

thyssen stuurde dit bericht op 15-12-2016
Een kerstfeest om nooit te vergeten.Samana BattelMECHELEN. )heeft met ZAKDOEK een namiddag beleefd uit de duizend.iedereen,maar ook iedereen heeft zich geamuseerd. gelachen en genoten.Laat ze volgend jaar maar terugkomen zegden de zieken. Mannen jullie zijn onvergetelijk en niet te evenaren,artiesten van de bovenste plank.Als ik aan jullie denk geniet ik nog steeds. Chapeau voor zoveel Vlaams talent. SAMANA-groeten GRETA THYSSEN

De Munck stuurde dit bericht op 05-09-2016
't was gisteren (4/9) feest in de Schranshoeve. Eerst een prachtige opvoering van het "Gezin van Paemel", gevolgd door een meer dan geslaagde afsluiter van de avond door Zakdoek.

Maes stuurde dit bericht op 29-08-2016
Het was weer top! De optredens blijven fantastisch. Ik zag jullie nu toch al een aantal keer en voor de tweede maal fleurden jullie ons bedrijfsfeest alweer op. Het blijft een topper. Jullie begrijpen de kunst van het entertainen. Zakdoek-en komen boven om tranen van plezier mee af te vegen. Ik kijk met plezier uit naar een volgende gelegenheid!

Van Basselaere stuurde dit bericht op 02-08-2016
"Amai!! Wat een optreden!", "Iedereen heeft zich echt geamuseerd!", "Humor dat die gasten hebben!" en ook "Daar gaan jullie volgend jaar niet meer aan kunnen tippen!" Maar een aantal van de reacties die ik heb doorgekregen van het optreden van Zakdoek op maandag 11 juli in de culturele site De Meet te Sint-Laureins. Een échte aanrader!

De Bondt stuurde dit bericht op 03-05-2016
Toen we ons programma kozen bij Femma Sint-Amandsberg dachten we aan een pure ontspannende avond, want de mensen worden al genoeg geconfronteerd met nare boodschappen, oorlogsberichten en sensatie alom... En zakdoek is er in geslaagd om ons de dagelijkse zorgen volledig aan de kant te zetten. Dit was pure ontspanning! Zij namen ons mee in hun muzikale en humoristische wereld. Moeiteloos schakelden zij over van swingende muziek over rock, melancholie tot zelfs zigeunermelodieën en smartlappen toe. Er waren zelfs intieme momenten waar zij speciaal enkele vrouwen een verzoeknummer brachten. Voor deze fantastische avond willen wij jullie van harte bedanken! En we onthouden één adres: www.zakdoek.be!

Casano stuurde dit bericht op 13-01-2016
Bedankt voor de mooie namiddag die jullie ons bezorgd hebben op Golfclub Oostburg. Het plaatje was af, voor elk wat wils. Super ambiance. Bedankt!

Vanden Eynde stuurde dit bericht op 26-12-2015
Top groep. Kreeg onze aanwezigen op ons KWB-ledenfeest na de 1ste minuut reeds in beweging, en ze hielden het vol tot het laatste liedje. In het verleden nog niet gebeurd. Top prestatie. Veel ambiance, interactief met de aanwezigen. Prachtig ledenfeest mede dankzij Zakdoek

Vanwolleghem stuurde dit bericht op 27-11-2015
Wat heb ik genoten van jullie optreden in Adegem ! Een mens vraagt zich af : waar hebben jullie zo lang gezeten? Talent genoeg in Vlaanderen. Zakdoek is 100 keer beter dan alle kookprogramma\\\'s samen die zo ons tegenwoordig doen slikken op TV. Proficiat mannen !

claeys stuurde dit bericht op 19-11-2015
een heel plezant optreden in de Stroming in Sleidinge. Amusement van de bovenste plank dit dankzij VDK Bassevelde.

Darquennes stuurde dit bericht op 19-11-2015
Deze "plezante avond" was voor de aanwezigen zeer ontspannend. Met muziek die voor eenieder kenbaar was en waar de toehoorders op bepaalde momenten zelf konden meezingen De dagdagelijkse beslommeringen werden hierdoor vergeten en daar hebben jullie een ganse avond voor gezorgd. Hartelijk dank hiervoor. 't Was fijn om jullie bezig te zien. Muziek zit in jullie hart en nieren.

De Boeck stuurde dit bericht op 15-11-2015
de afdeling Viane van de Gezinsbond nodigde Zakdoek op 14 november 2015 uit om er in de parochiezaal een plezante avond van te maken. En of ze daar in geslaagd zijn! Iedereen laten genieten van hun grappen en grollen en ondertussen ook nog op een sublieme manier zingen en spelen. Aan weinigen gegeven maar Zakdoek deed dat zoals gewoonlijk meesterlijk. Bedankt hiervoor mannen en doe ook de groeten aan jullie technische ploeg.

Van Boeckel stuurde dit bericht op 08-11-2015
Zaterdag 7 november 2015 : afspraak in feestzaal "Amadeus" te Zemst-Bos voor het Ceciliafeest van de Kon. Fanfare 'De Eendracht' Grimbergen - tevens afsluiter van het 120-jarig bestaan. Dankzij 'ZAKDOEK' het beste feest ooit ! Met hun muzikale talenten zorgde deze 'gebruiksvriendelijke' muziekgroep uit onze kontreien op een sublieme wijze voor de 'ambiance' bij de genodigden. Ik val wellicht in herhaling maar het moet gezegd worden : met hun humorvolle, muzikale intermezzo zorgen ze voor een formidabele sfeer. Niks dan positieve, blije commentaren !! Zeer hartelijk dank voor het prettige, interactieve samenzijn.

Indigne stuurde dit bericht op 24-10-2015
Voor de viering van het 60-jarig bestaan van de toneelkring "De Anjelier" hebben we Zakdoek uitgenodigd. Wel,om in hun stijl te blijven : het begint afgezaagd te worden om steeds te herhalen dat hun optreden subliem is, iedereen vermaakt en, zelfs al heb je hen al zo dikwijls bezig gezien, ze je altijd met de totaliteit van het publiek meetrekken met hun talent vol muzikalitiet, virtuositeit en humor. Mar het is en blijft de waarheid. We zien er naar uit hen terug bezig te zien.

schoevaerts stuurde dit bericht op 19-09-2015
Op vrijdag 04 september optreden voor een 300-tal mensen in de Waalborre in Asse. En dan nog in de voormiddag! Het eerste liedje op het podium klonk al veelbelovend. Maar dan... De ganse voormiddag bevond de groep zich temidden van het publiek. En genoten heeft iedereen. De sfeer zat er al duidelijk in vanaf het tweede nummer... Proficiat aan de groep en de crew voor dit optreden. Jullie waren fantastisch. Een aanrader.

Boerkesfeest Olen stuurde dit bericht op 08-09-2015
Jullie optreden op het Boerkesfeest in Olen was SUPER! We hebben ongelooflijk positieve reacties gekregen. Door tussen het publiek te spelen bracht Zakdoek de sfeer er meteen in. En ook jullie humor werkte aanstekelijk. Ook nog een dikke proficiat aan de geluidtechnicus: het klonk allemaal fantastisch! Zakdoek heeft indruk gemaakt in Olen!!

VANGEEL stuurde dit bericht op 11-07-2015
Bijzonder geslaagd optreden op de vooravond van 11 juli in Rijmenam. Deze vorm van volksmuziek spreekt de mensen nog altijd aan, en wat is er nu nog gezelliger, dan eens een avondje goed te kunnen en mogen lachen en meezingen met mensen van bij ons. Zo'n optreden zorgt ervoor dat mensen zich gezonder voelen, want, lachen is het beste medicijn om oud te worden. Dikke proficiat!

Deneve stuurde dit bericht op 10-07-2015
Fantastisch optreden vanavond in Rijmenam! Dankjulliewel, Zakdoek! Jullie waren grandioos!

Beckx stuurde dit bericht op 11-05-2015
Beste muzikanten, Zakdoek is geen normaal gezelschap. Wij mochten jullie verwelkomen op onze openingsavond van een midweek aan zee in Oostende met 150 senioren uit Berchem/Antwerpen. Deze mensen zijn wel wat gewoon omdat in onze dienstencentrums continu voor veel animatie wordt gezorgd. Maar wat een toffe sfeer werd er meteen in de zaal door Zakdoek geboden! Glinsterende oogjes, warm hartgeklop, geschraapte kelen. Zelden zo'n positieve commentaren gekregen van het aanwezige publiek. Geweldige interactie met de mensen en tegelijk muziek van de bovenste plank. Dus hierbij onze welgemeende dankuwel. Ook namens het districtsbestuur van "Barechoem".

verguts stuurde dit bericht op 04-05-2015
Goed gespeeld en amuzement gebracht in vayamundo ravelingen bij de gepensioneerden van Berchem

Vercammen stuurde dit bericht op 27-04-2015
Dankjewel Zakdoek voor jullie fantastische optreden in cultureel ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn, hartje Antwerpen. We hebben publiek zelden zo zien brullen van het lachen met jullie aanstekelijke humor ! Ook muzikaal zijn jullie een topgroep van echte virtuozen: het is ongelooflijk knap wat Zakdoek met zijn muziekinstrumenten teweeg kan brengen. Zakdoek smijt zich helemaal, komt verrassend uit de hoek, en heeft een heuse orkaan van ontroering en plezier door Antwerpen doen waaien. Proficiat !

Vermeulen stuurde dit bericht op 24-03-2015
Balen Jaarmarkt 2015 - Spiegeltent Het optreden van Zakdoek (voor de derde maal te Balen) was weer een enorm succes. De aanwezigen in de spiegeltent waren laaiend enthousiast. Prachtige muzikale cultuur dat zeker een staande ovatie verdiend. Zeker aan aanrader voor iedereen. Bedankt Zakdoek.

BOVYN stuurde dit bericht op 14-03-2015
Opnieuw kunnen genieten van een prechtig optreden op onze lentereceptie. De afwezigen hadden - eens te meer - ongelijk ! Het is duidelijk te zien dat jullie groep genieten van elk optreden. Nog veel succes verder !

Moons stuurde dit bericht op 14-03-2015
Ons feestje van 20 jaar vsop op 7 maart zal nog lang in ons geheugen blijven hangen en dit dankzij het optreden van \'Zakdoek\'. Wat een gezellig feestje zou worden, werd een onvergetelijke avond. Alle aanwezigen waren dol enthousiast en stonden versteld van jullie kunnen. Muziek, ludiek, leute en plezier, wat moet een mens nog meer hebben? Zijn wij nog geen klein beetje content dat we ze die avond bij ons konden hebben. \'Dat is vele jaren geleden dat ik mij zo geamuseerd heb\', \'amai, die gasten kunnen er wat van\', \'waar hebben jullie die gevonden?, \'een echte aanrader!\', zijn maar enkele voorbeelden van de vele positieve reacties. Een dikke proficiat aan zakdoek en die knuffel hebben jullie dubbel en dik verdiend.

Goubert stuurde dit bericht op 17-11-2014
Wij konden alweer genieten van een schitterend optreden van onze 4 zangers-muzikanten van Zakdoek. Met hun interactieve optreden waarbij telkens wel één of ander "slachtoffer" werd uitgekozen in het publiek en hun nonchalante verplaatsingen tussen de tafels door, konden zij al snel een moeilijk publiek (gezellig tafelend met collega's en vrienden) in vuur en vlam zetten. De handen gingen al snel in de lucht en de traditionele heen- en weerschommelingen waren al snel op gang. Proficiat mannen voor jullie enthousiasme en bedankt om ons alweer een schitterend feest te bezorgen. Daarnaast toch ook een pluim voor de technici die voor een perfecte klank zorgden.

de Bisschop stuurde dit bericht op 17-11-2014
Wij zijn bijzonder blij voor het ensemble Zakdoek te hebben gekozen voor onze jaarlijkse benefietlunch welke op 16/11/2014 is door gegaan in de salons Waerboom (Groot-Bijgaarden). 500 genodigden waren getuige van de professionele aanpak van de 4 muzikanten. Het optreden duurde slechts 30 minuten, maar was meer dan voldoende om de hele zaal in "rep en roer" te zetten. Felicitaties aan Robert, Tom, Dirk en Erwin voor hun vakmanschap. Ivo de Bisschop, organisator benefietlunch DE POEL vzw.

Severeyns stuurde dit bericht op 27-08-2014
26 juli hebben jullie ervoor gezorgd dat tijdens onze zilveren jubilee iedereen, maar dan ook iedereen, meezong, mee aan wiegen was van links naar rechts en van boven naar onderen. We hadden allemaal kramp in onze kaken van het lachen met jullie zalige capriolen! Jullie zijn top!!!

Roels stuurde dit bericht op 18-08-2014
Hallo Zakdoek en lezers van het gastenboek. Met enige vertraging wens ik via deze weg jullie super te bedanken voor het ongelofelijk optreden tijdens ons huwelijksfeest op 24 mei 2014 jl. Zowel tijdens de receptie als bij aanvang van het diner was het jullie verdienste dat er zoveel sfeer was! Subliem! Alle gasten waren enthousiast over jullie muziekprestatie alsook de sociale en amusante aanpak van de aanwezige gasten. Bedankt! Tom & Vanessa

van de Kamp stuurde dit bericht op 27-07-2014
Hallo, Heb jullie gisteren, 26/07/2014, ik Merksplas bezig gezien en gehoord. Heb er enorm van genoten.

Eelen - Bonami stuurde dit bericht op 01-07-2014
Van een succes gesproken... Wij (en gans de E10-hoeve) hebben zich kostelijk geamuseerd met jullie verleden zaterdag! Voor herhaling vatbaar! TOP!

Taffijn piano supply bvba stuurde dit bericht op 10-04-2014
Een super toffe avond bedankt. In restaurant De Cam hadden we gereserveerd met de leden van de Vvpn (pianotechniekers van Nederland en België). Ze hadden bij ons een drukke dag achter de boeg met workshops omtrent de piano. 's Avonds hadden we jullie gevraagd om tijdens het diner te komen spelen. De mensen die aanwezig waren hebben zich super geamuseerd. Ze konden de dag nadien er niet over zwijgen. Zo'n optreden hadden ze nog niet meegemaakt. Nogmaals bedankt. Groetjes Kathleen en Sven

Ruykens stuurde dit bericht op 04-04-2014
Wat een gezellige avond. Onze jaarlijkse kaas-en wijnavond van 15 maart was een buitengewoon succes. Zeker mede dankzij "ZAKDOEK". Alle aanwezigen hebben een fantastische avond meegemaakt en ook het (vrijwillige)personeel had een toffe avond. Proficiat mannen ! Een aanrader zoveel is zeker ! Namens curieus Beersel.

marc embrechts stuurde dit bericht op 16-03-2014
14 maart 2014 een dag om nooit te vergeten. In een zaal ,cultureel centrum of zoals vandaag in een schuur, in de stad of op het platte land een optreden van zakdoek is steeds heel plezant. Ook ditmaal was het weer van dat, zelfs de Jan kon zich niet inhouden en viel tijdens jullie optreden door zijn stoel op zijn gat. Tom, Erwin,Dirk en Tisjke het is dan ook zeer fijn, om regelmatig op zo’n gebeuren van jullie te kunnen zijn. De groeten vanuit Bouwel aan allegaar en hopelijk tot hier, of ginder, of ……………………….daar !

Jansen stuurde dit bericht op 15-03-2014
De toeschouwers van het Davidsfonds-Noorderwijk-Morkhoven hebben gisterenavond in een fantastische sfeer genoten van uw optreden in 'De Schuur'. Ook de klankman verdient een pluim. Jullie konden iedereen enthousiasmeren. Het was geWEEELdig!

laureys stuurde dit bericht op 10-02-2014
Jullie hebben de kunst onder de knie om de sfeer er in te brengen! Geanimeerd en enthousiast optreden meegemaakt op een familiefeest. Bedankt mannen!

Peeters stuurde dit bericht op 28-01-2014
Hi Guys, Jullie optreden vorige zaterdag was gewoon super! ' t was lang geleden dat we nog zoveel plezier gehad hebben. Ik hoop jullie nog dikwijls bezig te zien Wim

HET POLDERKE stuurde dit bericht op 28-01-2014
de mannen van zakdoek hebben van onze reisvoorstelling weer een grandioos succes gemaakt. Zij kunnen het publiek bespelen als geen ander en bovendien zijn het ook nog goede muzikanten. Proficiat mannen, en bedankt voor de goede samenwerking

Luyten stuurde dit bericht op 16-12-2013
Beste heren van de groep Zakdoek, ik kende jullie niet, alleen van mondelinge reclame, en moet toegeven, men heeft niet overdreven, jullie hebben de leden van de spaarkas \"De Vesuviusvrienden\"in Middelkerke een fantastische avond bezorgd. Waarvoor hartelijk dank. Succes nog met jullie groep, en wie weet doen wij later nog eens beroep op jullie. Emiel Luyten

Van Kemseke stuurde dit bericht op 09-12-2013
Een erg geslaagd optreden vol humor afgelopen vrijdag! Proficiat!

dehaen stuurde dit bericht op 07-12-2013
Ik zag jullie vandaag in Rumst ........... gewoon subliem. Jullie hebben alles ....

Fleurackers stuurde dit bericht op 07-12-2013
Vond het Super gisteravond in Terhagen, bedankt voor de leuke avond

maquoi stuurde dit bericht op 07-12-2013
Voor mij een blij weerzien en vooral wederhoren na zoveel jaren. Ik heb het opgezocht. Jullie waren bij de mandoerse te gast in 1986 en in 1991. Proficiat.

Van Loon stuurde dit bericht op 14-11-2013
Beste Zakdoekers, hier schrijven dat afgelopen zaterdag een mooie avond was, is eigenlijk een open deur instampen. Want zaterdag was gewoon een FANTASTISCHE avond. Jullie waren voor de 2e keer in Ruisbroek en jullie waren nog véél beter dan zoveel jaar geleden. Leden en niet-leden waren het er allemaal over eens, een sublieme avond. Een van onze leden, een goeie zestiger zei nadien: "Dit is het beste wat ik ooit in héél mijn leven gezien en gehoord heb." En eigenlijk......kan ik het zelf niet beter verwoorden. 1 ding staat vast, de afspraak die we gemaakt hebben, blijft overeind. Over 5 jaar komen jullie terug naar Ruisbroek, dat staat nu al vast, daar mogen jullie écht op rekenen. Dank voor de mooie, fantastische, sublieme, humoristische en soms 'romantische' avond. Dank aan 4 Zakdoekers...... Ludo - secretaris van de 100-jarige Landelijke Gilde in Ruisbroek

De Block stuurde dit bericht op 30-09-2013
Jullie zeer gesmaakte bijdrage tijdens onze viering 60 jaar Gebrs. Van Raemdonckkring - Sint-Niklaas, zal onze aanwezige leden nog lang bijblijven.Nog veel succesvolle muzikale hoogstandjes gewenst. Succes!

couvreur stuurde dit bericht op 12-07-2013
Gisteren waren we aanwezig in Oostende voor de guldensporenviering. We kende jullie groep niet maar zijn verrast door jullie optreden. Dank voor de heerlijke avond! We vefrtellen het voort!

Lodewyckx stuurde dit bericht op 11-07-2013
Toffe avond in oostende beleefd met Zakdoek. Volhouden mannen en geniet nog van samen musiceren en dolle fratsen.

Descheemaeker stuurde dit bericht op 12-05-2013
Op 11/5/2013 bij Anja Hegemann & Jean-Pierre, 'n fantastische muziekale avond te Brakel doorgemaakt met jullie als de vier muziekanten, doe zo verder.....het deed zogoed aan de oren, 'n overweldigende oorstreling. Mooi zo, het kon niet beter.....dank daarvoor.....verder doen is de boodschap.....

GEYSENS stuurde dit bericht op 25-03-2013
Zaterdag 16 maart zal nog lang in het geheugen blijven bij mij en al mijn genodigden! Na 10 min. was iedereen al in volle ambiance dank zij jullie fantastische optreden.Ik heb achteraf niks dan lof gekregen van iedereen die aanwezig was. Dikke, dikke proficiat, dank zij jullie is mijn feest voor 200% geslaagd!Bedankt en hopelijk doen jullie er nog vele jaren bij....groetjes, Sonia,x

Bovyn stuurde dit bericht op 11-03-2013
Onze vriendenkring heeft met volle teugen genoten ! Een pluim voor alle leden van de groep die er telkens weer met vol enthousiasme in vliegen om de aanwezigen een onvergetelijke muzikale avond te bezorgen vol humor.

De Beleyr stuurde dit bericht op 05-01-2013
Hallo mannekes proficiat met het optreden op 4 jan 2013 in 't Eye. Ik ken jullie al een aantal jaren (remember de Floreal Blankenebergen.) Ik heb ook destijds geinvesteerd in de twee ceedees van jullie. Wanneer komt de volgende ????

Meulepas stuurde dit bericht op 11-11-2012
De schuur van De Cam daverde van de muziek en de grappen van Zakdoek. Iedereen was ervan overtuigd: het was een supertoffe avond! Elke keer opnieuw is het lachen geblazen met jullie grappen en liedjes.

van de moosdijk stuurde dit bericht op 26-09-2012
we hebben bij de kvlv in molrauw heel veel plezier gehad en flink gelachen mijn kaken doen er zeer van doe zo verder het is voor herhaling vatbaar

cornelis stuurde dit bericht op 03-09-2012
na 35 jaar is het nog eens tof om jullie terug te zien op de website van zakdoek,ze is dan ook origineel samen gesteld zoals jullie muziek ook trouwens,destijds in onze jeugdtijd kwamen we elkaar tegen in de far (jeudhuis van den dré).Waar is de tijd toen je al speelde op je gitaar bij de aspiranten giro far-west.Bij deze wens ik jullie nog veel succes met zakdoek en ik woon nu in Landen dat maar zo groot is als een zakdoek.Maar met de dertien deelgemeenten erbij zijn we uitgegroeid tot een tafeldoek.Nog de welgemeende groeten van de GERRIT.

Szommer stuurde dit bericht op 16-07-2012
Ja zoals vroeger... nog steeds prachtig dus...

Van Rossem stuurde dit bericht op 04-03-2012
Beste zakdoek-heren gisteren genoten we voor het eerst van een spetterende voorstelling van jullie. We lagen echt plat van het lachen, het is ongelooflijk hoe jullie, jullie instrumenten kunnen bespelen en dan nog zoveel gezwans daarbij! De ideale mix voor een gezellige goedlachse avond. Doe zo verder...

thd stuurde dit bericht op 19-02-2012
Jullie zijn zo goed en ik ben gay (yari peeters)

Verlinden stuurde dit bericht op 13-02-2012
Hallo Zakdoekjes Zaterdag 11/2 was ik met een groep kameraden in 's Gravenmolen bij onze vriend Dirk en C°. De maaltijd en het gezelschap was van zeer lekker tot bijzonder aangenaam, in die volgorde. Maar jullie entertainement was fantastisch! Wij hebben ons enorm geamuseerd en waren zondag een stuk van onze stem kwijt, omdat we al jullie liedjes meegebruld hebben. PS. alleen spijtig dat jullie 'kom van dat dat af' niet gespeeld hebben. We hebben nochtans enkele keren zelf de aanzet gegeven!!! hi hi hi. Daarmee weten onze kameraden ook dat ik niet altijd in de maat zing. In ieder geval hartelijk bedankt.

Cools stuurde dit bericht op 12-02-2012
Aan de personeelsleden van onze scholengemeenschap werd een zorgeloze avond beloofd met het optreden van Zakdoek. Maar het is meer geworden: de mix van muziek en humor bracht alle aanwezigen in een euforische stemming. "Wat een deugddoende avond!" klonk uit haast alle monden. Grote zorg nu voor de organisatoren: hoe kan deze avond nog geëvenaard worden?

s stuurde dit bericht op 10-02-2012
ipv nieuwjaarsspeeches kregen wij dit jaar een voorstelling van jullie te horen! k moet zeggen: we hebben heel wat afgelachen! t was echt een Superleuke avond voor de leerkrachten van zuid-west pajottenland!!

van dixhoorn stuurde dit bericht op 08-02-2012
Oef, eindelijk nog eens een ontspannen avond gehad.Het was er boenk op ! :-)

Ottoy stuurde dit bericht op 06-02-2012
Ik vind jullie verjaardags cd kei leuk. ik zet hem alledagen op.

Denayer stuurde dit bericht op 01-02-2012
Beste Zakdoekers, of is't zakdoeken ??... Bedankt voor jullie schitterende optreden na ons concert van de Koninklijke Fanafare Gevaertskring Machelen op 28 januari! Alle reacties uit de zaal waren top! Veel plezier gemaakt, goed gelachten en lang blijven plakken. Blijf vooral zo verder doen. Super. Gerrit, Voorziter KGM

verspecht stuurde dit bericht op 21-12-2011
Hé de mannen, dat hebben jullie weer schitterend gedaan ! We hebben er echt van genoten, ik zou zeggen lapt er nog minstens 35 jaar bij !!!

renotte stuurde dit bericht op 19-12-2011
Gisteren in cc Bolwerk Vilvoorde, jullie waren gewoon fantastisch. Was gewoon genieten. Do er nog maar eens 35 jaar bin. Een dikke proficiat

matheve stuurde dit bericht op 17-12-2011
Proficiat zakdoekers voor al die jaren van toffe muziek . Maar vooral een pluim voor de gemeenschappelijke inzet en de goede, vriendschappelijke sfeer binnen de groep.

Op 't Goevallend Oeit stuurde dit bericht op 17-12-2011
Hallo Zakdoekers, Nogmaals nen dikke proficiat met ulle 35 jaar,...'t was gisteren weeral dik in orde. Twie kier het Bolwerk in Vilvoorde vullen, das nie niks hé!! Ne goeie gevulde en gevarieerden avond en via ulle cadeauke heb kik ulle website gevonden, schitterend gewoon. Da lieke blijft in mijne kop hangen (den Tom dane weet da wel) Allez Tiske, Erwin, Dirk en Tom doet er nog es 35 jaar bij en tot op één van ulle optredens ergens achter den toog. Op 't Goevallend Oeit.

Bijl stuurde dit bericht op 21-11-2011
M.C. "De Bourgondische Slakken" en genodigden hebben met volle teugen genoten van jullie spetterend optreden op 12/11 in Grimminge. Nogmaals dank aan de muzikanten en de technische ploeg voor deze deugddoende avond van plezier en genieten. Wij zien jullie graag terug bij een volgende gelegenheid!

Van de Vyver stuurde dit bericht op 21-11-2011
Op zaterdag 19-11-2011 heel hard genoten in de kring van Ertvelde Heel goed mannen , animatie was verzekerd .

Dellaert stuurde dit bericht op 20-11-2011
Jullie optreden gisteren op onze Bourgondische avond was andermaal enorm gesmaakt,iedereen was eensluidend positief! Zakdoek blijft bij ons een naam als een klok! Na 10 jaar voor ons nog altijd TOP! Pappie zal jullie passage voor altijd meedragen...

dourte stuurde dit bericht op 18-11-2011
18 november 2011. Proficiat zakdoek!!! We hebben deze namiddag in Steenokkerzeel kunnen genieten van een heel aangename en ontspannende namiddag. Doe zo verder!

Julienne Surdiacourt stuurde dit bericht op 13-11-2011
we waren er bij zaterdag 12 nov 2011 in grimingen.We hadden jullie al zien optreden in parochie zaal te viane. Als jullie in de omgeving van geraardsbergen komen zijn we er zeker terug bij. Eeen ontspannende avond dank

Fluyt stuurde dit bericht op 21-09-2011
Jullie optreden van zaterdag 17.09 is zeker niet onopgemerkt voorbij gegaan, integendeel. Overal ambiance troef ! Zo hadden we het ook wel ingeschat en dit werd meer dan ruimschoots ingelost. Wij ook, als organiserend jaarmarktcomité, hebben ons met z’n allen wreed geamuseerd. Zeker, en dit zal geen uitzondering zijn, komen daar nog nieuwe boekingen van, zowel van ons als van derden. Nog eens nen dikke merci om onze avondjaarmarkt zo formidabel op te fleuren. Het Jaarmarktcomité Beersel

rotthier stuurde dit bericht op 26-07-2011
Zondag hebben we met volle teugen genoten van uw optreden op onze dertig jarige huwelijksjubileum. De sfeer zal er onmiddellijk in en werd almaar beter tot het einde met het prachtige nummer 'een beetje verliefd'. Iedereen was uiterst tevreden: een namiddag om nooit te vergeten, voor jong en oud, rijk en arm, voor intellectueel en minder begaafd. We zijn u dankbaar voor dit volksfeest! Maar geef ook toe, we zijn je trouw gebleven, dertig jaar....

Dierckx stuurde dit bericht op 20-07-2011
Dikke merci voor jullie knallende optreden vorige vrijdag in Groot-Vorst, Laakdal. Wat een manier om je tanden in de zomer te zetten: 4 professionele muzikanten mét humor & originaliteit, fantastische crew, mooi weer, prachtige locatie, enz. Trouwens, wij waren verheugd om jullie droom te helpen verwezenlijken ... eens in 'Vorst' te spelen ;=). 't Was gewoonweg memorabel, dus kom gauw nog eens terug! Zorg goed voor jezelf, maar vooral toch ook voor Tisjke. TISJKE FOR PRESIDENT!! Hartelijke groeten vanwege Gerda Broeckx (schepen van Cultuur, Laakdal), Franka cultuurdienst), de Laakdalse Cultuurraad i.s.m. vzw Laakdal Cultuurt & alle vrijwilligers.

van thienen stuurde dit bericht op 17-07-2011
Ook ik was vrijdag aanwezig in \"den hof\" van de pastorij van Groot-Vorst (Laakdal). Wat deed het deugd om nog eens onbezorgd te genieten van muziek, overgoten met een smakelijke humoristische saus. Jullie zijn vier fantastische muzikanten die duidelijk veel plezier beleven tijdens jullie optreden. Het publiek was direct mee, dank zij jullie energieke ambiance. Bedankt voor die heerlijke muzikale avond. Ik hoop jullie in de toekomst nog eens aan het werk te kunnen zien...

Van Hove stuurde dit bericht op 16-07-2011
Ik was er vrijdag bij in Laakdal...Het was genieten, niet vanop de eerste rij weliswaar wegens een overvolle hof, vanaf de eerste noot tot het laatste restje (bind)tekst. Bedankt voor de leuke, ontspannende avond.

Mariën stuurde dit bericht op 20-06-2011
Verleden zaterdag heb ik van jullie genoten op het huwelijksfeest van mijn nicht Hilde en Herman. Ik heb genoten zowel van het classiek gedeelte als van het gedeelte met humor doorstoken coverliedjes. Het heeft van het huwelijksfeest echt een feest gemaakt in de ware zin van het woord. Jullie waren prachtig ( ik voelde me al een beetje bij de Niuwe Snaar). Doe zo verder.

spoelders stuurde dit bericht op 06-06-2011
Vorige vrijdag waren we op de havenfeesten in blankenberge,en ik merkte op dat zakdoek er een optreden kwam doen,die groep zag ik een 5 tal jaren geleden op een teerfeestje van de concertband steenhuffel,en dat wou ik niet missen omdat ik dat zo fantastisch vond ,en uiteraard aan de zee deden ze ht weer amusant in folklore -muziek -humor,in één woord gezegd!!!! genieten was het en zingen dat we mee deden,dat is top!!!!bedankt zakdoek, wilfried spoelders uit oostende

Dours stuurde dit bericht op 22-03-2011
Een schitterende familieavond met ZAKDOEK, vol van verrassingen en humor. Een buitengewone en fantastische avond waarover elkeen die aanwezig was op het 3de familiefeest van de DOURSKES het eens is. BEDANKT ZAKDOEK !!!

Coremans stuurde dit bericht op 28-02-2011
De 162 aanwezigen op ons K.W.B.-jaarfeest te Betekom, mensen met een leeftijd schommelend tussen tussen de 20 en de 90j. waren allemaal vol lof over jullie fantastische optreden. Wij hebben genoten van jullie muziek en grappen en apprecieren zeker ook de professionele ondersteuning van jullie techniekers die zorgden voor een voortreffelijke klank.

De Meyer stuurde dit bericht op 02-02-2011
Onvergetelijke avond!! Vier jaar na hun eerste optreden waren de artiesten van "Zakdoek" opnieuw bij ons te gast naar aanleiding van de nieuwjaarsreceptie 2011 voor de leden van de Landelijke Gilde Merendree. Het werd opnieuw een schitterende avond voor jong en oud. De tijd is voorbij gevlogen en na afloop was iedereen vol lof over dit optreden. Deze groep is echt een aanrader voor alle verenigingen die hun leden een fantastische avond willen bezorgen. Binnen een paar mogen ze zeker nog eens terug komen.

Vancraeyenest stuurde dit bericht op 23-01-2011
Gisteren jullie in aktie gezien in Meulebeke,echt plezant,ambiance verzekerd!!! Kheb enorm gelachen en genoten! Grtjes x

embrechts stuurde dit bericht op 25-12-2010
In je kinderjaren speel je zakdoek leggen, dit mag je niemand zeggen. Heb je nu de mogelijkheid om zakdoek te zien, laat dit gerust iedereen weten, ze zullen je dit zeker en vast nooit vergeten. Wij hebben jullie ontdekt zovele jaren geleden, en 'k moet zeggen jullie zijn ons altijd bij gebleven. Tisjke, Tom, Dirk en Erwin het is telkens plezant en fijn, om bij een optreden te kunnen zijn. Voor nu zeg ik de beste wensen uit Bouwel aan allegaar, en hopelijk tot volgend jaar. Schol !!!!!!!!!

Leenknecht stuurde dit bericht op 21-12-2010
Uw optreden was weer een voltreffer voor ons Okra Trefpunt te Sint-Gillis-Dendermonde. De mensen waren allen zeer enthousiast en hebben met volle teugen genoten van een heerlijke namiddag ontspanning. Proficiat. Doe zo voort en zeker tot nog eens.

Seghers stuurde dit bericht op 20-12-2010
Voor de 3de maal te gast te Londerzeel op the Best of the Promenades en voor de 3de maal een voltreffer. Gefeliciteerd en zonder twijfel tot weerziens.

De Roo stuurde dit bericht op 14-12-2010
Proficait met jullie schitterend optreden tijdens de kerstmarkt in Grimbergen. Sfeervol, amusant, smaakt naar meer. Bedankt!

De Muyer stuurde dit bericht op 02-11-2010
Aan de plezante bende nen dikke proficiat voor jullie voorstelling afgelopen zondag in Perk bij Inge (mijn zus) en Ivan. \'t Was geweldig plezant dus. Doet er nog es 30 jaar bij é :) Groeten vanuit Rumst.

Vossen stuurde dit bericht op 24-07-2010
Hay beste groep, Vandaag heb ik jullie zien optreden in Vilvoorde op een diamantenbruiloft. Ja jullie waren zeer goed bevonden door ons amaai jullie treden al lang op veronderstel ik, maar dat plezier die jullie in de liedje voegen was de max. Wij zijn uit Limburg en waren er uitgenodigd. Groetjes Marie-Jeanne,Andy en Michel

De busseleer stuurde dit bericht op 20-07-2010
Dikke proficiat aan Zakdoek ! We hebben genoten van jullie act op de waterfeesten. Geweldig hoe jullie zonder kabeltjes overal de mensen gingen entertainen. We hebben jullie kaartje, dus wellicht tot binnenkort op onze huwelijksverjaardag.

Buelens stuurde dit bericht op 20-07-2010
Wij waren op Hoogwaterfeesten in Viersel.Eerlijk, wij hadden van jullie nog nooit gehoord.Maar wat een verassing.DAT hadden we nog nooit gezien.Wat een flair en explosie.Fantastisch.Knap.Wij hebben er ongelooflijk van genoten.Proficiat. Vanwege de families BUELENS,DE VOS EN BELIS

hoogwaterfeesten stuurde dit bericht op 19-07-2010
Ik wil jullie even bedanken en ik niet alleen want ik spreek waarschijnlijk voor velen jullie waren geweldig en het publiek vond dat ook. jullie hebben ons een prachtige namiddag bezorgd en wij kijken uit naar de volgende keer. Groeten

Steenokkerzeel stuurde dit bericht op 13-07-2010
Fantastische ervaring! In heroïsche omstandigheden tijdens een hels onweer werd heel de tent in vervoering gebracht! Niets dan lovende commentaren gekregen over jullie optreden, dat moeten we zeker nog eens doen!

Bulterys stuurde dit bericht op 13-07-2010
Zaterdag op de 11 juli-viering te Perk enorm genoten van jullie optreden. Het was prachtig om te zien hoe de tent veranderde van een hoopje ongeïnteresseerden tijdens het optreden van de vorige groep naar een vrolijk bruisende bende. Chapeau!

Straetmans Eduard stuurde dit bericht op 30-03-2010
Het was weer subliem. Iedereen heeft echt genoten van jullie optreden. De reacties waren unaniem. Dit optreden zullen we niet vlug vergeten. De humor, de muziek,...alles was af. De L.G. van Heist wenst jullie nog heel veel succes.

debontridder stuurde dit bericht op 28-03-2010
Wij hebben jullie mogen bewonderen tijdens een optreden in Houtem op 27/03/10. Jullie zijn beter dan Urbanus, maar dan x 4!!! Mario 14 jaar uit Grimbergen

meul stuurde dit bericht op 08-03-2010
Beste zakdoekjes, Jullie optreden op ons zilveren huwelijksfeest,was ronduit fantastisch. Iedereen was razend enthousiast.We hebben veel "zakdoeken" nodig gehad.Jullie toffe muziek en leuke grappen zorgde voor de nodige ambiance.De sfeer zat er goed in voor de rest van den avond. Nog veel speel plezier en succes en hopelijk tot een volgende keer. We weten jullie wel te vinden!

Decock stuurde dit bericht op 28-02-2010
Wij organiseren al 17 jaar een ledenfeest waarvoor we telkens een andere muzikale attractie zoeken. Zakdoek is de enige groep die reeds drie maal bij ons te gast was en ze blijven nog altijd de allerbesten! Muzikaal top en onnavolgbaar qua entertainment. De fotoreportage op www.davidsfondswinkel.be spreekt boekdelen. Bedankt Dirk & Co en tot nog eens?

sienaert stuurde dit bericht op 09-02-2010
Jullie hebben op het verjaardagsfeestje van mijn nicht gespeeld. Sommige genodigden kenden jullie niet, amai waren wij verrast over het plezier die jullie teweeg brachten. Gelachen heb ik zo al jaren niet meer gedaan het was geweldig. Nogmaals bedankt voor het fijne muzikale gedeelte.

Kathleen stuurde dit bericht op 25-01-2010
Hey Allemaal, Bedankt voor het entertainment op 23/1 bij de LG te Relst. Een beetje verliefd heeft het wel gedaan. Vele groetjes van de vrouw vd voorzitter ;-)

Guido Van Dam stuurde dit bericht op 29-11-2009
Yo de mannen, Zoals verwacht was jullie optreden op 17/10 te Grimbergen een schot in de roos. Iedereen was het erover eens dat jullie na al die jaren nog steeds een spetterende en komische muziekgroep zijn. Hopelijk kunnen we nog dikwijls genieten van jullie fratsen en muziek. Nogmaals bedankt voor den ambiance en de geslaagde avond.

pint stuurde dit bericht op 29-11-2009
29/11/2009 een van de mooiste namiddagen uit mijn leven super tof fantastisch optreden

's Gravenmolen stuurde dit bericht op 23-11-2009
Ja watte mannen. Waar blijven jullie de energie vandaan halen? Wij wisten al lang dat jullie super zijn. Dikke proficiat de 's Gravenmolen heeft genoten.

Hullegems stuurde dit bericht op 16-10-2009
Beste Zakdoeken, Jullie optreden begin oktober in theaterzaal Roxy was ronduit fantastisch. Iedereen heeft genoten van jullie muzikale kwaliteiten, maar het was jullie humor die het publiek echt deed gieren van het lachen. Een namiddagje Zakdoek: het ideale vaccin tegen de Mexicaanse griep!

De Steiger stuurde dit bericht op 13-10-2009
Dag Zakdoek, bij deze willen we jullie nog eens bedanken voor jullie fijne optreden op Boom jaarmarkt afgelopen zondag. We hopen jullie binnenkort nog eens in Boom te mogen verwelkomen. Ik reserveer de zon alvast ;) Vriendelijke groetjes, Valentine Raeman (CC De Steiger)

Weeck stuurde dit bericht op 05-10-2009
Bedankt voor het wervelend optreden tijdens de Gooikse jaarmarkt. Het publiek kreeg er duidelijk niet genoeg van en bleef maar hopen dat jullie verder speelden. Volgens mij mochten en konden jullie tot in de vroege uurtjes doorgaan. We hopen ook dat jullie genoten hebben van de sfeer op onze jaarmarkt. Wij vonden het alvast een geslaagde dag onder een stralende zon! Nog veel speelplezier en misschien tot op een volgende editie! Groetjes, het Gooikse jaarmarktcomité

Cultuur De Panne stuurde dit bericht op 05-08-2009
Op 11 juli laatstleden waren jullie voor de tweede keer te gast op de 11 juli-viering in De Panne. Net als de vorige editie was het opnieuw een schot in de roos. Jullie brachten een afwisselend programma met toffe muziek en leuke (dubbelzinnige) grappen, die heel wat ambiance teweegbrachten. We zijn ervan overtuigd dat de Pannese biertjes jullie zullen inspireren voor een volgende editie...

Seeuws stuurde dit bericht op 04-08-2009
Jullie optreden op vrijdag 26 juni 2009 was schitterend!!! Blijkbaar was de keuze om geen podium te plaatsen en jullie te laten spelen in een cirkel, midden het publiek, een goede beslissing. De interactie met het publiek was op sommigge momenten echt hilarisch!! Het was wel reeds vijftien jaar geleden dat jullie voor ons mochten spelen, sommigen hebben een paar grijze haartje gekregen, maar wat jullie enthoesiasme en vurigheid betreft zijn jullie er zeker niet op achteruitgegaan, in tegendeel!!!

Mertens stuurde dit bericht op 31-07-2009
Hallo Zakdoek jullie optreden op Balen Muziekterras op donderdag 30 juli was perfect. De sfeer zat er goed in bij het publiek. Ideaal om de muziekterrassen voor de zomer 2009 mee af te sluiten. Zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst! Véél succes nog in de toekomst met jullie optredens. grtn Balen Muziekterras (Raf Mertens)

De Greef stuurde dit bericht op 11-03-2009
Hallo mannen van zakdoek Jullie speelde en zongen in Langdorp op mijn 60 ste verjaardag Iets om niet te vergeten iedereen spreekt er nog van maar onder tussen wordt ik reeds 66 Wij zijn dan wel uit Diegem en willen jullie daar nog eens horen Jullie zijn de MAX van Rosette en P Fagot

wouter stuurde dit bericht op 29-12-2008
jullie waren geweldig in berg op de mettevie-avond! we komen elkaar nog wel tegen! doe er nog 30 jaar bij! groeten van EnkK

siebens stuurde dit bericht op 29-12-2008
Dag zakdoeken, heb jullie op Mettevie in Berg gezien en was onder de indruk. fijn hoe jullie het publiek zo uitdagen op respectvolle manier, en zo'n goeie muziek erbij, feest gewoon. De percussionist van Enkk.

Willems stuurde dit bericht op 22-12-2008
Jullie waren vrijdag weer fantastisch op de kerstmarkt in Mechelen. Wat een sfeer. Jullie krijgen het publiek echt mee.Doe zo verder en wie weet tot een volgende keer. Groeten, vzw Mechelse Feesten

Van Praet stuurde dit bericht op 26-11-2008
Jullie waren weer super daar in Booischot ! Maar ik had eerlijk gezegd niet anders verwacht. Jullie zijn zoals de wijn en de mannen:steeds beter naarmate ze ouder worden!!! Ik ga jullie zeker nog contacteren voor andere regio's! Dus zeker voortdoen! MVP Consulent Landelijke Gilden Prov Antwerpen

beullens stuurde dit bericht op 24-11-2008
Jullie waren te gast op ons jaarlijks feest voor bestuursleden van de Landelijke Gilden van het gewest Heist op den Berg. Grandioos optreden waarvan de mensen met volle teugen genoten hebben. humor en kolder samengebracht met zang en muziek. Er werd heel wat afgelachen door sommigen wat groener omdat ze betrokken werden in het spel. Een aanrader voor Uw feestjes. Ook de draadloze techniek was perfect om iedereen te betrekken in het spel. We keerden tevreden terug.(naar huis)

Spelier - Fontenoy stuurde dit bericht op 12-11-2008
Sedert jàren woon ik in Dendermonde, en heb nog maar sporadisch contact met het Vilvoordse en omstreken. Hoe ik erop kwam om nog eens aan de groep "Zakdoek" te denken weet ik niet, maar ik ben blij dat jullie een site hebben. In elk geval het is fijn te weten dat jullie nà al die jaren nog steeds bestaan en mijn gedachten gaan terug naar 30jaar geleden...

OCMW MERCHTEM stuurde dit bericht op 21-10-2008
Beste 'zakdoeken', Jullie waren op 17.10.2008, weliswaar met een jaartje vertraging, 'the special act' voor het jaarlijkse personeelsfeest van het OCMW Merchtem. Het jaartje wachten was zeker de moeite waard. Jullie optreden bracht sfeer, samenhorigheid en ambiance bij alle aanwezigen. Een algemene opmerking die wij achteraf kregen was : het optreden had veeeel langer mogen duren. Voor herhaling vatbaar ! Bedankt. OCMW MERCHTEM.

waegneer stuurde dit bericht op 05-10-2008
tom dirk erwin en tisjke ik heb julie al vier keer aan het werk gezien het blijft gewoon supper de optredens die jullie geven blijven na zinderen ik kijk al uit na een volgend optreden julie zijn geweldig

De Boeck stuurde dit bericht op 04-10-2008
Tom, Dirk, Erwin en Tisjke, jullie optreden voor de afdeling Viane van de Gezinsbond vzw was een schot in de roos. Iedereen heeft met volle teugen genoten van het optreden van Zakdoek.

Ludwig Huybrecht stuurde dit bericht op 15-09-2008
beste Zakdoekers, jullie hebben zaterdag op TingaTinga in Liedekerke van mij een gelukkige mens gemaakt: wat kan je als organisator meer wensen dan massa's felicitaties van je bezoekers? Ik wil jullie dan ook zeker deelgenoot hiervan maken, want mijn inbreng blijft nog steeds beperkt tot jullie "boeken". Al de rest... da's jullie verdienste! Amaai, Liedekerke is vanaf nu gewoon zot van jullie! Wat jullie hier brachten was zo groots dat ik er zelf geen woorden voor ga zoeken; ze schieten toch tekort. Behalve misschien toch 1 van de onnoemlijke vele positieve reacties die ik kreeg meegeven: "Meneer, merci want ik heb me in geen jaren zo goed geamuseerd. Als ge die mannen nog eens hoort, zeg het hen dan aub...". Voila, bij deze deed ik dat! En dus matekes: merci! Merci voor de vele complimentjes die -nota bene- IK kreeg omwille van JULLIE performance. Ik weet het...ge moet niet schoon zijn om chance te hebben in 't leven... maar 't helpt toch zulle. En wat dus ook helpt... da's Zakdoek boeken. Eén dezer dagen wordt het officieel bekend gemaakt: wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat in Liedekerke het aantal depressies met 50% daalde na een optreden van Zakdoek.

willy verkoelen stuurde dit bericht op 13-09-2008
Via r...tv zag ik dat julie optredenin Liedekerke. Al goegelend kwam ik op julie site. Als ik mijn ogen sluit voel ik den druege, tstrand, toneel, drie koningen,kroegentocht,diksmuide,tzwart schaap,brosella,de trechterfanfare, den drinkwinkel, tstrand, toneel, tsleutelgat de repetities in toogenblik . Het is geen nostalgie, maar ik vindt dat de stempel welke jullie na 33 lentes op onze regio drukken in de kwestie feeestelijk vermaak (en dit zonder de ouderslimverschijnselen te rekenen) nog lang zal nazindren. Toogenblik doet iets voor Geert die nu tien jaar weg is op zaterdag 18 oktober,jullie zijn hartelijk welkom. Wilhelm von Kuhlschrank Cöordinator Kleine podiA toogenblik@skynet.be

Gisèle Vandoren stuurde dit bericht op 18-07-2008
Hey Gasten van Zakdoek Bedankt voor het fantastisch optreden op de Beleuvenissen. Iedereen heeft genoten van jullie muzikale talent, humor, grappige sketches,... Ambiance a volenté, Chapeau !

hellebaut danny stuurde dit bericht op 17-07-2008
Hallo,Heel Kort Geweldig,Prachtig,Super,Prima Sfeer In Leuven Dank U

Brigitte stuurde dit bericht op 14-07-2008
Hallo, het was een special geweldige fuif met u bij Domus, Leuven ! Wanneer heb ik laatste keer zo moeten lachen...en de regen was niet meer van belang. Jullie zijn alle vier bezondere musiciens en comédiens. Bedankt voor het extra liedje! groetjes van Brigitte (de duitse..)

OVV TEMSE- Tony Peirsman stuurde dit bericht op 09-07-2008
Hallo Gekke Gabbers van ZAKDOEK, Alle 850:10 deelnemers aan ons Feest van de Vlaamse Gemeenschap hebben in een deuk gelegen tijdens jullie optreden. Naderhand hebben we vernomen dat sommigen er zelfs buikkrampen aan overgehouden hebben, wat jullie wellicht stimuleert om op de ingeslagen weg verder te gaan. Een fel contrast met de voorafgaande serieuze Academische Zitting. Iedereen wil dit best nog eens meemaken. Dus schrijf 2010 maar al op uw agenda voor een retour naar Temse.

Freddy Van Dessel stuurde dit bericht op 09-07-2008
Eindelijk was het ons gelukt om de mannen van Zakdoek op zondag 6 juli als slotact op onze parkfeestenaffiche te krijgen. Door hun prachtige muziek en de knappe tussendoortjes zorgden onze buurjongens voor een prima sfeer op het gezellige parkterras. Het publiek genoot er van met volle teugen en werd er naarmate de avond vorderde alleen maar vrolijker van. Nadien heel veel complimentjes gekregen en die hebben jullie echt wel verdiend !

Greta Van Vreckem stuurde dit bericht op 30-04-2008
Zaterdag 19 april 2008 De Volksmuziekgroep “Zakdoek” komt naar KVLV Pamel…. Het liedje dat de groep “Zakdoek” vorig jaar vertokte op Radio 2, naar aanleiding van de nominatie van “Ons Kookboek” van KVLV was voor onze afdeling de aanleiding om het eens aan te durven deze mannen te contacteren en hen naar Pamel te laten komen. De gevoelens waren toen gemengd, maar het optreden die avond was de bevestiging dat we een goede keuze gemaakt hadden. De 100 aanwezigen waren allen zeer enthousiast en hebben honderduit genoten van deze Vlaamse folk . De zaal was mooi aangekleed en versierd in de stijl van “Zakdoek”. De bestuursleden hadden hun uiterste best gedaan om tussendoor te zorgen voor een afwisselend taartenbuffet. Natuurlijk mochten ook de droge worsten niet ontbreken voor tussen pot en pint. Die zorgden voor een goede afsmaak tussendoor. De 4 mannen en hun technicus brachten voor ons het beste van het beste ! We hadden gewoon geen tijd om veel na te denken en het ene volgde na het andere. Het was een aaneenschakeling van muzikale, verbale en visuele onzin dat ze uitkraamden. Je moest echt wel volgen en mee zijn, maar we hebben ons kostelijk geamuseerd ! De liedjes tussendoor de sketches zorgden voor een aangename afwisseling. Natuurlijk werd er tijdens het 2de optreden uitbundig meegezongen door iedereen. De ambiance was er voelbaar. Iedereen was in de wolken over dit gezellig en tof avondje uit. Zo iets is voor herhaling vatbaar en de afwezigen zullen naderhand spijt hebben als ze het enthousiaste relaas zullen horen. Wij waren blij dat we er bij waren en de mensen van “Zakdoek” zijn echt muzikale krakken ! Bedankt mannen en tot een volgende keer ?!

Leys stuurde dit bericht op 18-04-2008
17 april 08 - We kwamen naar het Sportpaleis A'pen en hebben genoten met volle teugen. Zoals altijd brachten jullie de juiste sfeer. Het was weer SUPER !!!!

Frieda Moyaert stuurde dit bericht op 17-03-2008
Beste mannen van Zakdoek. Niet alleen in mijn naam maar ook in naam van onze leden van "Edelweisz" moet ik jullie alle 4 zeer hartelijk bedanken voor de fantastische namiddag die jullie ons hebt gegeven voor ons 25 jaar bestaan van onze club.Het was een namiddag waar nog dikwijls terug over gesproken wordt en die wij niet vlug zullen vergeten. Doe zo voort en hopelijk tot een volgende maal. Proficiat!

Dirk Vandenbergh stuurde dit bericht op 16-03-2008
Knap gedaan gasten. Op een rustig aangename manier beginnen en een dik uur later gaat heel de zaal uit zijn dak. 'k Heb jullie ondertussen al een 4-tal keer bezig gezien en het blijft mij boeien. Zekers tot later.

Hilde Blockmans stuurde dit bericht op 25-10-2007
Hey mannen van de groep zakdoek, Het was formidabel zondag op onze reunie van club 1942 in den Ast in Kampenhout. Amaai wat was dat zeg, ons zelden zo goed geamuseerd, proficiat mannen, voor herhaling vatbaar. Hilde

Remi stuurde dit bericht op 22-10-2007
Hallo zakdoeken, 't Was ne formidabele namiddag, gisteren, op onze vijfde reunie van club 1942 (allen geboren in Kampenhout in 1942) in den Ast. Hoe dat jullie die neo-gepensioneerden en hun partners tranen deden lachen was onvoorstelbaar. Heel wat 1942-(st)ers hadden zich in jaren niet meer zo geamuseerd. Wat een ambiance, dank zij jullie. Wat een virtuositeit, zowel verbaal, als muzikaal, als visueel. Bij leven en welzijn zeker tot een volgende keer.

peter stuurde dit bericht op 15-10-2007
Hallo mannen, We hebben ons geweldig geammuseerd op de avond van de Gezinsbond in Wichelen. Na de Ierse avond van vorig jaar zal het voor de organisatoren heel moeilijk zijn om volgend jaar iets beter te vinden. Kunnen jullie op de site misschien de komende optredens plaatsen? Echt een aanrader voor een gezellig avondje uit! Groetjes, Peter & co Wichelen

Christel stuurde dit bericht op 03-08-2007
hallo, heb afgelopen zondag op het familiefeest nog eens kunnen genieten van jullie optreden. Grandioos ! Dit is een vitamine-boost voor iedereen, jong en oud. Subliem gewoon. Groetjes en bedankt voor de ambiance. Christel.

Eric Silverans stuurde dit bericht op 30-07-2007
Dag Dirk, Tom, Erwin en Tisch, Onze pa en ons ma zijn nog nooit zo graag 50 jaar getrouwd geweest. Ik denk dat ze d'er nog 50 jaar bijdoen als jullie maar beloven om er op dat feestje ook bij te zijn. Dankzij jullie hadden de zatte nonkels geen kans en werd de namiddag eindelijk eens niet verprutst door politieke debatten en sluimerende familievetes. Bedankt mannen, het was prachtig ! Mieke, Roger en Eric.

Bart stuurde dit bericht op 11-07-2007
Hallo, reeds had ik veel van het collect gezelschap 'Zakdoek' gehoord, maar zelf nog nooit live aan het werk mogen zien. Dit veranderde dit weekend tijdens een grote regenvlaag te Gooik. Jullie zijn echt fantastisch met jullie muziek en het niet altijd even vochtige gehalte van de grappen. Kan het zijn dat jullie weinig optredens verzorgen in het Westvlaamse landsgedeelte? Daar moet zeker dringend verandering in komen... Doe zo verder, want na 30 jaar bijeen zijn jullie zeker een wonderlijk fenomeen binnen het trekzakgeweld te noemen. Chapeau voor de gecreëerde ambiance in de Gooikse tent. Mvg Bart

Annemie stuurde dit bericht op 08-07-2007
Ik zag en hoorde jullie groep(je) gisteren op het trouwfeest van Karolien en Maarten. Amai! Chapeau! Wat een muzikaal talent! Wat jammer dat ik nooit eerder van jullie gehoord had, shame on me. Absoluut de moeite! Mijn dochters (aan de 'Metallicatafel' in '2de klas') en ik (en alle anderen) hebben ons rotgelachen. Bedankt!

Jessy stuurde dit bericht op 08-07-2007
Hoi !! Ik zag jullie enkele uurtjes terug op Gooikoorts en ik moet zeggen jullie zijn echte ambiance brengers :) !! Meer van dat :p !! Mn vriendin vond het echt een eer om een lied speciaal voor haar te krijgen :p (Paul Severs :p) Keep up the good work !! Groetjes en hopelijk tot ziens ...

Geert stuurde dit bericht op 22-05-2007
Daarjuist jullie eerste elpee uit een oude platendoos gehaald. Dat moet ik alvast laten horen aan mijn collega-muzikanten van 'De Shoïne Occoage'... volg onderstaande link http://www.volkstoneel.be en klikken op onze logo

Kaatje stuurde dit bericht op 21-05-2007
Ik ken jullie muziek al van toen ik klein was en het nog platen waren in plaats van cd's. Toen ik jullie een jaar of 2 (?) geleden in't Smiske aan het werk zag was ik teleurgesteld dat jullie "de banaan", wat ik als kind heel graag hoorde, niet meer goed genoeg bleken te kennen om toen als bisnummer te spelen. Ik heb gezien dat jullie op Gooikoorts spelen. Kunnen jullie dan "de banaan" wel brengen?

Stichting Nederlandse Dialecten stuurde dit bericht op 22-03-2007
Mannen, jullie hebben een fan-tas-tisch optreden verzorgd tijdens het café-chantant op de Negende Dialectendag (17 maart 2007) in Erfgoedcentrum Lamot te) Mechelen. Deelnemers uit alle regio's van Vlaanderen en Nederland hebben ons laten weten dat ze zoiets nog nooit meegemaakt hebben en dat was absoluut positief bedoeld. Dank voor jullie 'ambiance'-injectie en tot een volgende keer.

Vital Geeraerts stuurde dit bericht op 06-03-2007
Elk jaar nodigt Toerisme Vlaams-Brabant een (volks)muziekgroep uit op haar Peter- en Meterdag, waar de vrijwilligers gehuldigd worden die onze wandel- en fietsroutes inspecteren voor onderhoud. Dat is altijd dikke ambiance en de genodigden kijken daar echt naar uit. Dit jaar heeft Zakdoek alles overtroffen. Muzikaal op punt, inspelen op de zaal, show, maar bovenal ambiance. Talloze aanwezigen zijn mij komen bedanken en feliciteren met die aanpak. Ik geef jullie graag die wensen door. P.S. Er was ook vraag naar verkoop van CD's.

Henk stuurde dit bericht op 28-02-2007
Zowat 30 jaar geleden heb ik jullie bezig gezien, en vermits jullie groep sindsdien nog niet is gewijzigd (lees ik hier, wat belet me om jullie nog eens bezig te zien ? (we maken er werk van) succes

Eric De Meyer stuurde dit bericht op 25-02-2007
Het voltallige bestuur van de Landelijke Gilde Merendree feliciteert de groep Zakdoek met het fantastisch optreden naar aanleiding van de nieuwjaarsreceptie op 20 januari 2007 in Merendree. Alle aanwezigen - jong en oud - hebben genoten van hun optreden "tussen het publiek". Afwisselende muziek, een perfect afgesteld geluid en vooral veel humor. Grote klasse!! Een echte aanrader voor alle verenigingen.

van schaeybroeck karel1, stuurde dit bericht op 25-02-2007
Gisteren heb ik jullie bezig gehoord, maar ook bezig gezien op de peter- en meterdag in aarschot. Knap gedaan, gasten.

manu leuyckx stuurde dit bericht op 15-01-2007
Zakdoek was 14.01.07 te gast op de jublileumviering van onze fanfare "De Vrijheidsvrienden" Huizingen. Niet alleen tijdens uw optreden,-dat ik maar kan omschrijven als schitterend, perfect, afgewerkt en nog-van-da - maar ook na uw optreden hebben de mensen nog gezellig zitten napraten over dit schitterend optreden. Dank zij uw naam op de affiche zijn er mensen voor een een eerste keer naar ons concert gekomen. Wij zullen nog lang aan het optreden van "zakdoek" denken. Tot (zeker) wederhoren.

Hilde Van Eeckhout stuurde dit bericht op 14-01-2007
Heb jullie net bezig gezien en gehoord in Huizingen, bij het 125-jarig jubileumconcert van de Huizingse fanfare. Jullie zijn keigoed, doe zo voort! Ik ben een fan...

Guy Bulens stuurde dit bericht op 05-12-2006
Jullie waren te gast op onze lustrumviering van de Grimbergse joggingclub. Een formidabel optreden,tussen de tafels,voor iedereen iets persoonlijk. Den ambiance zat er onmiddellijk. Voor herhaling vatbaar.

jacky meulemans stuurde dit bericht op 20-11-2006
vorige zaterdag 18 november waren we weer eens van de partij in ons clubhuis in Hombeek. zoals altijd hebben we weer volop genoten van jullie optreden. als het gaat zijn we er volgend jaar - hopelijk met wat meer volk weer bij. we zullen proberen om wat eens voor nieuwe gezichten te zorgen ! jullie zijn formitastisch !! jacky

Hedwig Vandevelde stuurde dit bericht op 20-10-2006
Hallo Dirk, Voortgaande op de reacties van het publiek zou ik volgende bedenking willen meegeven: Voor de derde keer trad Zakdoek voor ons op. Wat is het geheim van dit succes? Klasse en humor. Het zijn nog echte spelemeiers, die de vreugde die ze aan de muziek beleven, weten over te brengen aan het publiek Hedwig Vnadevelde Voorzitter 11-juli comite

Rudy Breckx stuurde dit bericht op 26-09-2006
Nogmaals proficiat voor jullie optreden op de Hopduvelfeesten in Asse. Het had iets mystiek en er kwamen heel wat lovende kritieken. Over Zakdoek was iedereen het eens.

Jan Van den Cruyce stuurde dit bericht op 15-09-2006
jullie waren de aangenaamste verrassing op de hopduvelfeesten te Asse. Ik ben blij jullie te hebben leren kenen en kijk uit naar een volgend publiek optreden.Jullie zijn echt steengoed en weten perfect hoe een menigte te entertainen. Een schoolvoorbeeld voor vlaamse artiesten.

Paul Janssen stuurde dit bericht op 04-09-2006
Vandaag in Balen gewoonweg geweldig jongens! Zelden zo'n leuke en toffe groep bij elkaar gezien die volkse (en andere) muziek op een peil brengt om "U" tegen te zeggen. En dan nog niet gesproken van de ambiance en sfeer. Grote klasse! (Drummer Opgewekt)

Francis & Martine stuurde dit bericht op 25-08-2006
Mijn vrouw en ik hebben reeds enkele keren kunnen genieten van een optreden (Schepdaal, Gooik, enz..) Bestaat er geen kalender met uw optredens ?

Herman Peeters stuurde dit bericht op 29-05-2006
Beste vrienden, Woensdagavond hebben we mateloos genoten van jullie optreden te Gent. Zelden gezien hoe de groep probleemloos de zaal met 500 aanwezigen inpalmt en de lachtstuipen door het publiek jaagt. Schitterend hoe de kwinkslagen en hilarische sketches elkaar afwisselen, hoe het publiek tot op de achterste rij alert wordt gehouden en moeiteloos figureert in de nummers. (de gastrollen van Pappie en de anderen zijn inmiddels spreekwoordelijk geworden). Onze zakdoek kwam van pas woensdag ... om de lachtranen weg te vegen. Bedankt en tot later, Rerum Novarum, Gent, 24 mei 2006

marnix de vos - st kruis winkel/gent stuurde dit bericht op 26-05-2006
Beste leden van Zakdoek, ik was één van de meer dan 500 aanwezigen op de Rerum Novarumviering in Gent gisteren. Via deze weg wil ik jullie mijn felicitaties overbrengen voor de schitterende amusante avond die jullie ons bezorgden. ZAKDOEK was - om het op zijn Eddy's te zeggen - GEWELDIG ! De humor was bijzonder fijn, en het witloof smaakte lekker, de covers allesbedekkend, de muziek was klasse en frivool tegelijk. Tussen pot en pint achteraf zegden velen dat jullie wellicht het beste waren wat we op de laatste vieringen al gezien en gehoord hadden. Dus eigenlijk niets dan (wit)LOF !!! Gezien ik met een nies-bui zit, zal ik nog veel aan jullie terugdenken de komende dagen... SUCCES NOG MET DE GROEP !! Marnix De Vos, Sint-Kruis-Winkel / Gent

Chris Temmerman stuurde dit bericht op 20-05-2006
Vrijdagavond 12 mei 2006 mochten wij jullie fantastisch ensemble verwelkomen op de Open Vergadering van onze dames serviceclub Zonta Aalst. 15 jaar geleden waren jullie bij ons reeds te gast.En het was weer buitengewoon. De sfeer was ludiek en de ambiance was er.Een prachtige afsluiter na een noeste werkweek.De batterijen zijn weer opgeladen.De weg naar Aalst blijft zeker open liggen. Tot later, alvast een dikke proficiat.

Guy Closset stuurde dit bericht op 21-03-2006
Hallo ik was er zaterdag bij en vond jullie optreden fantastisch tijdens de geslaagde avond van de oud-leerlingenbond in "Hof ten As"te Melsbroek. Waarvoor ik u als bestuurslid van harte dank. Iedereen was entousiast en de stemming zat er meteen in. Indien jullie in de toekomst ook eens naar Limburg willen afzakken mogen jullie gerust enige gegevens (uitkoopsom etc...)en/of promotiemateriaal aan mij overmaken. Succes nog en hopelijk tot bij een volgende fijne avond.Groetjes Guy.

Hendrik Sarens stuurde dit bericht op 20-02-2006
Beste Dirk, Erwin,Toim en Tischke. Het teerfeest van CBS & UB² afgelopen zaterdag was ons beste ooit ! Dat zeg ik niet alleen, maar alle 162 deelnemers. Hoewel jullie niet de eerste maal bij ons waren zijn jullie er toch maar weer in geslaagd om ons sterk en aangenaam te verbazen. Ik geef toe het was een dankbaar publiek (muzikanten) maar om die mensen alleen met de kracht van zang en muziek een avond lachkrampen te bezorgen daar moet je verdorie bijna geniaal voor zijn ! Mannen bedankt en tot een volgende keer.

Freddy Van Goethem stuurde dit bericht op 29-01-2006
Jullie optreden tere gelegenheid van het 45 jarig bestaan van onze duikvereniging heeft er voor gezorgd dat onze viering een groot succes is geworden !!! Onze leden hadden niets dan lovende woorden, iedereen vond dat het "naar meer smaakte" iets waar we bij een volgende gelegenheid zeker zullen aan denken...Nogmaals hartelijk dank voor deze zeer geslaagde avond, ik wens jullie verder nog veel (dik verdiend !!!) succes toe!!

Roos stuurde dit bericht op 28-01-2006
Proficiat en dank voor de zeer geslaagde avond. Alle aanwezigen hebben van jullie optreden genoten, het was gewoon geweldig. Nog veel succes, doe zo voort. markant De Panne

Koen Vanderbeke stuurde dit bericht op 25-01-2006
In het West Vlaamse Meulebeke gaat men niet zo vlug uit de bol. Nuchter en schuchter als men daar is. Maar ZAKDOEK slaagde erin een 160-koppig beschaafd en terughoudend Davidsfondspubliek te laten meegieren, meezingen, meewiegen en meegenieten. Prachtig, men klapt er nog van...

Désiré Meert stuurde dit bericht op 20-12-2005
Beste vrienden, We hebben heerlijk genoten van dit "Zakdoek" optreden voor KBG Sint-Gillis-Dendermonde. Veel over nagepraat, allemaal positieve kritiek. Een geslaagd optreden dat we ons lang zullen herinneren: leuk, humoristisch, grappig.Een dag waarbij onze leden even hun problemen aan de kant konden zetten. Zo moet dat zijn. Bedankt voor die fijne, toffe, aangename namiddag. Désiré Meert - Voorzitter KBG Sint-Gillis-Den

linda stuurde dit bericht op 13-11-2005
speciaal voor den Erwin, iedereen is altijd vol lof over jullie, laat ons eens weten waar en wanneer WIJ (je neven en nichten) jullie eens kunnen komen bewonderen. Of treden jullie alleen op voor tant lin tant lène, tant jeanne... Serieus nu wij willen al lang graag eens naar een optreden komen just tell me When and where je nichtje linda

Annemie De Bleser stuurde dit bericht op 26-07-2005
Toch nog een laat, maar daarom niet minder welgemeen proficiat voor het optreden van 8 mei te Haaltert. De afwezigen hadden weer eens ongelijk. Hopeijk laten ze een volgende kans, die er zeker komt, niet liggen.

panneels anita stuurde dit bericht op 26-06-2005
hallo mannen nog eens bedankt voor jullie optreden op ons buurtfeest iedereen heeft genoten en we gaan jullie zeker nog eens vragen

Guido Bos stuurde dit bericht op 06-06-2005
Jonges jonges, hebbekik genoten van jullie korte maar geslaagde act tijdens de voorstelling van de dialecten CD's in Ternat ! groeten, Guido, The Sonny Bass of Navarone www.Sonsofnavarone.com

erfgenamen van erwin stuurde dit bericht op 04-06-2005
erwin , betreft uw zangtalent , (liedje zombie) raden wij u aan zanglessen te volgen de nachtelijke repetities kosten ons hopen oordopjes (en hoofdpijn) voor de rest is alles goed groeten van uw teergeliefde dochterkens lotte , kaat en griet

De Steltenlopers stuurde dit bericht op 26-05-2005
Jongens, bedankt om onze jubileumviering van 60 jaar mee te helpen slagen! Het was grandioos, iedereen was vol lof over Zakdoek. Tot de volgende!

Christophe En Ellen (zonder H) stuurde dit bericht op 17-05-2005
Beste Zakdoekers, het was voor ons een waar genoegen jullie op ons huwelijksfeest te mogen ontvangen. Tot op heden hebben we ongeveer 50 reacties gekregen wanneer we ons huwelijk nog eens gingen overdoen (maar dan wel met jullie erbij). Het was gigantisch. Nogmaals bedankt voor de fantastische ambiance en blijf zeker zo verder doen. Christophe en Ellen (zonder H).

Peel stuurde dit bericht op 13-05-2005
Na 15 jaar nog eens jullie (gesigneerde !! :-) zakdoek cd in de speler geduwd! Ik was toen 10 jaar... Blij te zien dat jullie nog muziek maken samen als een bende (ouwe ;) apen bij elkaar! Banaan en Brousse nog steeds bangelijke nummers. Tesamen met Bruce Springsteen blijven jullie mijn grote voorbeeld! groet, Peel

Vancauwenbergh Georgette stuurde dit bericht op 17-04-2005
Reeds 4 maal waren jullie op mijn vraag te gast in Perk. Ik moet echt een reden zoeken om jullie een 5de maal te inviteren. Geen nood ik vindt er een . Mijn allerbeste groeten van mij mijn echtgenoot en famillie. Jullie zijn als wijn die met de tijd beter werd met ouder worden.

Daniël en Nanou stuurde dit bericht op 07-04-2005
Ons 8-ste huisconcert kunnen we beschrijven als HILARISCH. Na 7 jaren van keigoede muzikanten, prachtige songs en diepzinnige teksten, konden we dit jaar genieten van een mengeling van meesterlijke muzikanten mét een portie onevenaarbare humor. Of zoals één van de gasten het zei: "de moppen waren meestal flauw maar zo magistraal goed gebracht dan je gewoon plat lag van het lachen!!" Na het concert zat de sfeer meer dan goed. Getuige het feit dat we tot 4 uur 's morgens uit volle borst hebben zitten zingen. En dat ... dankzij de spitante aanzet van ZAKDOEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ons 8-ste huisconcert was veruit het concert waar onze vrienden het langst zullen over blijven spreken. Tot over 10 jaar!!!!!!!!!!!!!!

Jan De Broeck stuurde dit bericht op 26-03-2005
Een maand na de zogenaamde open repetitie krijg ik nog wekelijks heel goede reactie's van collega's MS patiënten, ge moet niet vragen welk een impakt jullie optreden in Melsbroek gehad heeft.Trouwens moest ik de ganse " Zakdoek bende " nog van harte bedanken,je kan niet geloven hoeveel plezier ze hadden van het Zakdoek gebeuren.Tot de volgende keer, en doe zo voort. Groetjes Jan.

Jean-Paul Sonck stuurde dit bericht op 06-02-2005
Hallo Zakdoekers, We hebben net onze eerste vergadering na jullie optreden van 22 januari 2005 achter de rug.De commentaren waren unaniem laaiend enthousiast, gaande van "dolle ambiance in stijl en met klasse" tot "het ultieme genot". De secretaris schreef in zijn objectief verslag:"Supergoed, supergezellig nieuwjaarsdiner...We werden overgoten met eigen nummers en klassiekers, die deze vier gabbers steeds een eigen kleedje aandeden, rijkelijk aangevuld met een flinke dosis humor, waarbij niemand werd ontzien, en zeker de dames niet...Een vergadering die nog lang in ons geheugen zal blijven hangen, waarvoor we de cracks van Zakdoek danken." De annalen van Kiwanis Affligem-Hopland hebben het voortaan over het pre- en het postzakdoektijdperk. Doe zo nog eeuwen verder! Jean-Paul.

jan de broeck stuurde dit bericht op 04-02-2005
ik heb hier al veel mondelinge reclame ge- maakt voor jullie openrepetitie van 24/02/05 Zakdoek zullen ze niet vlug vergeten ! ! ! veel muzikale groeten vanuit Melsbroek. Jan

Tom en Els stuurde dit bericht op 29-12-2004
Jullie hebben van ons trouwfeest een onvergetelijk gebeuren gemaakt! We zijn nu een maand later en iedereen heeft er nog de mond van vol. Tot de volgende keer!!

Anita Meerten stuurde dit bericht op 18-12-2004
Dag Dirk, Erwin, Tom en Tisjke, We zijn nog aan het nagenieten van jullie optreden afgelopen donderdag in Molenbeersel. Jullie waren 'geweldig'. Onze leden waren uiterst tevreden. Verwacht er jullie maar aan dat je in de toekomst nog meer naar het noord-oosten van Limburg zult afzakken. We wensen jullie nog een mooie toekomst toe met 'zakdoek'en wie weet 'tot kijk' in Limburg. Een deugddoend Kerstfeest en een heel lollig 2005. Anita

marc embrechts stuurde dit bericht op 09-12-2004
Uren heb ik zitten dromen. De inspiratie wou niet komen. In bad, bed, zelfs op de plee, iets schrijven dat een béétje rijmt valt begot niet mee. De site is tof, en héél ludiek, bijna zo goed als jullie muziek. Want dat is gewoon kolossaal, of liever gezei : fenomenaal !!!!!!!! Mijn vrouw, dochter en ikzelf mag je weten, zullen jullie zeker nooit vergeten Tisjke, Tom, Erwin en Dirk het is fijn, om bij een optreden van jullie bij te zijn. Dit doen we dan ook zo nu en dan en laat ons hopen een héél leven lang. De groeten uit Bouwel aan allegaar en hopelijk tot ....... is het niet dit dan alvast zeker volgend jaar ( en tevens een gelukkig nieuwjaar )

manolo gonzalez stuurde dit bericht op 21-11-2004
beste zakdoek leggers wij waren gisteren aanwezig in hombeeek en vonden jullie show schitterend we hebben er goed van genoten en we hebben veel gelachen. Jullie zijn goed bezig dikke proficiat. manolo& anja

Ilsbroux Marie-Claire stuurde dit bericht op 25-10-2004
Reeds vele optredens van jullie meegemaakt, de eerste dateert van de jaarlijkse Vilvoordse kroegentocht. Steeds amuseer ik mij geweldig, en vergeet ik de dagelijkse sleur. Het laatste optreden was in Akapella en was ook uitstekend. Is het mogelijk mij te verwittigen indien er een optreden is in grimbergen of omstreken. Van harte bedank en nog veel succes.

leo van tilborg stuurde dit bericht op 19-10-2004
Een afwisselend, plezierig en goed gemusiceerd optreden van Zakdoek gezien in de Pot-aarde te Rumst. Diegenen op de voorste rij zijn nu nog hun haar aan het kammen. Tof. Leo

Vic Samson stuurde dit bericht op 19-10-2004
Wij hebben jullie optreden van zondag 17/10/2004 in 'Pot Aarde ' zeer goed bevonden en met veel plezier verwerkt. Met dank aan de volledige groep en zeker tot weerziens Het bestuur ' Hoop en Liefde '

Karel stuurde dit bericht op 13-10-2004
Probeer ook eens vos (met peren)een lokaal recept uit Peutie!Lang geleden hoor ik mijn buurman de trekzakker,de Lambada oefenen.Vandaag zijn ze er nog.Proficiat

Diane Van der Aa stuurde dit bericht op 05-10-2004
Groot formaat zakdoeken werden bovengehaald op donderdag 16 september 2004 in woon- en zorgcentrum Akapella in Kapelle-op-den-Bos. Vooral rode met wille bollekes. Gehuild die avond ? Ja zenne ! Van verdriet ? Neen zenne ! Van 't lachen en van deugd ! Wij hebben genoten van de pittige muziek, de eigenhandig geschreven ludieke teksten, de plezante tussendoortjes, het witloof, de prei, de meezingers, ... Uit het hart en uit de maag: dat voel je ! En dit doen jullie al dertig jaar schitterend (het lijken er twintig, wat vliegt de tijd). Dank voor een mooie avond !

Inez Cardinaels stuurde dit bericht op 04-10-2004
CC De Steiger in Boom opende vrijdagavond 1 oktober 2004 het cultureel seizoen met 'Cuisine Lamot'(feest in het kader van de tentoonstelling Lamot)én 'Zakdoek'. Jullie waren fantastisch! Iedereen heeft genoten van jullie optreden, een perfecte combinatie van muzikale hoogstandjes en humor. Hartelijk dank voor het optreden en het enthousiasme. Tot ziens!

Ronny stuurde dit bericht op 19-09-2004
Hartelijk dank voor de prachtige geannimeerde namiddag op het feest van Leentje en Hans , jullie repertoire is prachtig , jullie krijgen de zaal onmiddelijk mee en laat iedereen mee zingen. Proficiat , jullie zijn echte cracken.

Ludwig stuurde dit bericht op 14-09-2004
ik dacht dat alles om te lachen was.... Nu blijkt dat jullie nog muziek spelen ook. Al 30 jaar goe bezig. Toffe site,

tea double you stuurde dit bericht op 02-09-2004
mannen dit zijn jullie ten voeten uit! of in. goe mee gelachen. doe zo voort. lachende willy

Herman Bieseman stuurde dit bericht op 01-09-2004
Prachtige website ! Proficiat aan de maker ervan, want ook via mijn nederige modem-verbinding worden foto's en dergelijke flink vlug gedownload. Geen vervelende wachttijden ! Maar vooral de (steeds vrolijke) sfeer welke men kan opsnuiven tijdens een optreden van ZAKDOEK wordt zeer intensief weergegeven. Het huwelijk, of in dit geval de driehoeksverhouding tussen optreden, muziek en computerbeelden is harmonieus. Moge dit alles vruchtbare gevolgen hebben ! Tot ziens, tot kijks en tot hoors !

marc raeymaekers stuurde dit bericht op 20-08-2004
Mooi van u tegen te komen op internet. Wij hebben nog lang nagenoten van uw optreden in bouwel (das ook al even geleden he). Laat ons iets weten als u een nieuwe show hebt dan kunnen we jullie nog eens uitnodigen. vzw topanimatie

Wilfrid Moonen stuurde dit bericht op 12-08-2004
Hee mannen, Ik vind dit een sobere doch heel mooie en originele website die toch volledig is (voor zover iets volledig kan zijn natuurlijk). Dit straalt klasse uit. Je ziet maar, men is nooit te oud om te leren en met zijn tijd mee te gaan. Proficiat en dikke groeten. Wilfrid.

Martijn Jansen stuurde dit bericht op 12-08-2004
Hoi Dirk e.a., Alvast hartelijk dank voor de CD en heel veel succes. Hopelijk tot ziens in Nederland! Martijn

Ward stuurde dit bericht op 07-08-2004
zeer knappe site, doe zo verder! wat is er aan dirk zijn gezicht veranderd ?? :D :D :D

Pol Van Roye stuurde dit bericht op 07-08-2004
Knappe (site) jongens en jullie muziek mag er ook zijn ! maar nog niet te beluisteren via deze weg, maar dat komt wel vermoed ik in de toekomst ... vanwege een "Spinnetter" & folk-fan (users.skynet.be/spinnet/)

Leo Matheve stuurde dit bericht op 05-08-2004
Heel toffe site. De lichtjes aangepaste foto's bij " wie is wie " zijn een hele verbetering. De invloed van jullie diepchristelijke lievelingsfilosofen had ik, al lang, bespeurd in jullie muziek. Doe zo voort. Vrome groeten. Leo Matheve en d'ander Spinnetters.

Jan stuurde dit bericht op 05-08-2004
keep on rockin'!!!

Yves Michaux stuurde dit bericht op 05-08-2004
Leuke site, de muziek zal niet meteen mijn stijl zijn, al zijn jullie niet slecht . Mijn ouders (vooral onze pa, Rudi Michaux) zal Erwin wel beter kennen. en die zijn er meer voor te vinden. zeker ons Mariette. Mijn lief moeke.Ik hou het bij folk en kleinkunst eerder bij Willem Vermandere en heel soms Jan De Wilde. Ik heb jullie ooit gezien in Leuven. Hou deze site up to date, Zeer sjeun gemaakt da vitrueel ding hier... PS: zeker de foto's van de rare snuiters achter: 'Wie is wie'.

verheulpen André stuurde dit bericht op 03-08-2004
Toffe websiete ! en nu nog MUZIEK der bij en tes de beste van vlaanderens muziekland Bezoeker 245 den DRé

Jos Mermans stuurde dit bericht op 02-08-2004
Profiesiat mé aale saait. Aa zit goedinien. Iel tof en schoein gepresenteit. Schol. Bezuker 204

anita van het knoopje stuurde dit bericht op 02-08-2004
toffe website maar dat drnken van tom? spa en orange??? daar twijfel ik aan ?drinkt toch graag rode wijn? verder doe zo voort en we komen nog eens kijken