Biografie
Wie is wie
Draadloos
Discografie
Foto's
Persknipsels
Gastenboek
Contact
Homepagina

Hier zijn de laatste 20 berichten      Ook een berichtje plaatsen ?

Eric De Meyer stuurde dit bericht op 29-01-2017
Voor de derde keer was de groep "Zakdoek" bij ons te gast naar aanleiding van de nieuwjaarsreceptie voor onze leden. Het werd opnieuw een schitterende avond met veel enthousiasme en ambiance. Deze vier steengoede muzikanten slagen er telkens weer in om het publiek te betrekken bij hun optreden dat vol humor steekt. Een echte aanrader voor alle verenigingen die iets te vieren hebben. Hopelijk tot een volgende keer!!

Louis Verschaeren stuurde dit bericht op 11-01-2017
De nieuwjaarsbijeenkomst 2017 van onze club werd op een muzikale, ondeugende en zeer entertainende manier opgeluisterd door de zeer talentvolle en enthousiaste muzikanten van Zakdoek. Een onbetwiste aanrader voor wie een samenkomst met plezier, genieten en tegelijk allure wil opluisteren.

greta thyssen stuurde dit bericht op 21-12-2016
De mensen van SAMANA hebben een onvergetelijke namiddag beleefd. ZAKDOEK getuigt van superieur talent. Voor herhaling vatbaar.

greta thyssen stuurde dit bericht op 15-12-2016
Een kerstfeest om nooit te vergeten.Samana BattelMECHELEN. )heeft met ZAKDOEK een namiddag beleefd uit de duizend.iedereen,maar ook iedereen heeft zich geamuseerd. gelachen en genoten.Laat ze volgend jaar maar terugkomen zegden de zieken. Mannen jullie zijn onvergetelijk en niet te evenaren,artiesten van de bovenste plank.Als ik aan jullie denk geniet ik nog steeds. Chapeau voor zoveel Vlaams talent. SAMANA-groeten GRETA THYSSEN

Indra De Munck stuurde dit bericht op 05-09-2016
't was gisteren (4/9) feest in de Schranshoeve. Eerst een prachtige opvoering van het "Gezin van Paemel", gevolgd door een meer dan geslaagde afsluiter van de avond door Zakdoek.

Monique Maes stuurde dit bericht op 29-08-2016
Het was weer top! De optredens blijven fantastisch. Ik zag jullie nu toch al een aantal keer en voor de tweede maal fleurden jullie ons bedrijfsfeest alweer op. Het blijft een topper. Jullie begrijpen de kunst van het entertainen. Zakdoek-en komen boven om tranen van plezier mee af te vegen. Ik kijk met plezier uit naar een volgende gelegenheid!

Ellen Van Basselaere stuurde dit bericht op 02-08-2016
"Amai!! Wat een optreden!", "Iedereen heeft zich echt geamuseerd!", "Humor dat die gasten hebben!" en ook "Daar gaan jullie volgend jaar niet meer aan kunnen tippen!" Maar een aantal van de reacties die ik heb doorgekregen van het optreden van Zakdoek op maandag 11 juli in de culturele site De Meet te Sint-Laureins. Een échte aanrader!

Hilde De Bondt stuurde dit bericht op 03-05-2016
Toen we ons programma kozen bij Femma Sint-Amandsberg dachten we aan een pure ontspannende avond, want de mensen worden al genoeg geconfronteerd met nare boodschappen, oorlogsberichten en sensatie alom... En zakdoek is er in geslaagd om ons de dagelijkse zorgen volledig aan de kant te zetten. Dit was pure ontspanning! Zij namen ons mee in hun muzikale en humoristische wereld. Moeiteloos schakelden zij over van swingende muziek over rock, melancholie tot zelfs zigeunermelodieën en smartlappen toe. Er waren zelfs intieme momenten waar zij speciaal enkele vrouwen een verzoeknummer brachten. Voor deze fantastische avond willen wij jullie van harte bedanken! En we onthouden één adres: www.zakdoek.be!

Sabine Casano stuurde dit bericht op 13-01-2016
Bedankt voor de mooie namiddag die jullie ons bezorgd hebben op Golfclub Oostburg. Het plaatje was af, voor elk wat wils. Super ambiance. Bedankt!

Stefan Vanden Eynde stuurde dit bericht op 26-12-2015
Top groep. Kreeg onze aanwezigen op ons KWB-ledenfeest na de 1ste minuut reeds in beweging, en ze hielden het vol tot het laatste liedje. In het verleden nog niet gebeurd. Top prestatie. Veel ambiance, interactief met de aanwezigen. Prachtig ledenfeest mede dankzij Zakdoek

Urbain Vanwolleghem stuurde dit bericht op 27-11-2015
Wat heb ik genoten van jullie optreden in Adegem ! Een mens vraagt zich af : waar hebben jullie zo lang gezeten? Talent genoeg in Vlaanderen. Zakdoek is 100 keer beter dan alle kookprogramma\\\'s samen die zo ons tegenwoordig doen slikken op TV. Proficiat mannen !

carlos claeys stuurde dit bericht op 19-11-2015
een heel plezant optreden in de Stroming in Sleidinge. Amusement van de bovenste plank dit dankzij VDK Bassevelde.

Denise Darquennes stuurde dit bericht op 19-11-2015
Deze "plezante avond" was voor de aanwezigen zeer ontspannend. Met muziek die voor eenieder kenbaar was en waar de toehoorders op bepaalde momenten zelf konden meezingen De dagdagelijkse beslommeringen werden hierdoor vergeten en daar hebben jullie een ganse avond voor gezorgd. Hartelijk dank hiervoor. 't Was fijn om jullie bezig te zien. Muziek zit in jullie hart en nieren.

Luk De Boeck stuurde dit bericht op 15-11-2015
de afdeling Viane van de Gezinsbond nodigde Zakdoek op 14 november 2015 uit om er in de parochiezaal een plezante avond van te maken. En of ze daar in geslaagd zijn! Iedereen laten genieten van hun grappen en grollen en ondertussen ook nog op een sublieme manier zingen en spelen. Aan weinigen gegeven maar Zakdoek deed dat zoals gewoonlijk meesterlijk. Bedankt hiervoor mannen en doe ook de groeten aan jullie technische ploeg.

Freddy Van Boeckel stuurde dit bericht op 08-11-2015
Zaterdag 7 november 2015 : afspraak in feestzaal "Amadeus" te Zemst-Bos voor het Ceciliafeest van de Kon. Fanfare 'De Eendracht' Grimbergen - tevens afsluiter van het 120-jarig bestaan. Dankzij 'ZAKDOEK' het beste feest ooit ! Met hun muzikale talenten zorgde deze 'gebruiksvriendelijke' muziekgroep uit onze kontreien op een sublieme wijze voor de 'ambiance' bij de genodigden. Ik val wellicht in herhaling maar het moet gezegd worden : met hun humorvolle, muzikale intermezzo zorgen ze voor een formidabele sfeer. Niks dan positieve, blije commentaren !! Zeer hartelijk dank voor het prettige, interactieve samenzijn.

Remi Indigne stuurde dit bericht op 24-10-2015
Voor de viering van het 60-jarig bestaan van de toneelkring "De Anjelier" hebben we Zakdoek uitgenodigd. Wel,om in hun stijl te blijven : het begint afgezaagd te worden om steeds te herhalen dat hun optreden subliem is, iedereen vermaakt en, zelfs al heb je hen al zo dikwijls bezig gezien, ze je altijd met de totaliteit van het publiek meetrekken met hun talent vol muzikalitiet, virtuositeit en humor. Mar het is en blijft de waarheid. We zien er naar uit hen terug bezig te zien.

guido schoevaerts stuurde dit bericht op 19-09-2015
Op vrijdag 04 september optreden voor een 300-tal mensen in de Waalborre in Asse. En dan nog in de voormiddag! Het eerste liedje op het podium klonk al veelbelovend. Maar dan... De ganse voormiddag bevond de groep zich temidden van het publiek. En genoten heeft iedereen. De sfeer zat er al duidelijk in vanaf het tweede nummer... Proficiat aan de groep en de crew voor dit optreden. Jullie waren fantastisch. Een aanrader.

Jourik Boerkesfeest Olen stuurde dit bericht op 08-09-2015
Jullie optreden op het Boerkesfeest in Olen was SUPER! We hebben ongelooflijk positieve reacties gekregen. Door tussen het publiek te spelen bracht Zakdoek de sfeer er meteen in. En ook jullie humor werkte aanstekelijk. Ook nog een dikke proficiat aan de geluidtechnicus: het klonk allemaal fantastisch! Zakdoek heeft indruk gemaakt in Olen!!

Luc VANGEEL stuurde dit bericht op 11-07-2015
Bijzonder geslaagd optreden op de vooravond van 11 juli in Rijmenam. Deze vorm van volksmuziek spreekt de mensen nog altijd aan, en wat is er nu nog gezelliger, dan eens een avondje goed te kunnen en mogen lachen en meezingen met mensen van bij ons. Zo'n optreden zorgt ervoor dat mensen zich gezonder voelen, want, lachen is het beste medicijn om oud te worden. Dikke proficiat!

Sonja Deneve stuurde dit bericht op 10-07-2015
Fantastisch optreden vanavond in Rijmenam! Dankjulliewel, Zakdoek! Jullie waren grandioos!